Kunne du tenke deg å få hjelp og input fra medstudenter og erfarne fagfolk til å mestre dine utfordringer?

Alle våre kurs- og gruppetilbud er gratis, og blir som hovedregel avholdt i stolpetimene (12.15 – 14.00) på tirsdager, hvis ikke annet er oppgitt. For spørsmål eller påmelding, ta kontakt.

Kurs og foredrag

Tilbud til utdanningsinstitusjonene

Vi kan tilby åpne foredrag om ulike tema som dere tenker er relevant for deres studenter. Vi stiller gjerne opp som del av et større opplegg/planlagt strategi for studenthelse og sosialt læringsmiljø.

Eksempler på dette kan være:

  • Eksamens- og stressmestring. Her vil studentene få konkrete råd om hvordan de kan håndtere stress generelt, og særlig i forbindelse med eksamen.
  • Praksissjokk: mange studenter gruer seg til å gå ut i praksis. Hvordan forberede seg, hva kan være godt å tenke på/gjøre i slike sammenhenger?

Tid og sted: Avholdes på forespørsel.

Mental matpakke

Tirsdag 6. november
Sex, kropp og følelser med  Tuva Fellman:
Universitetsbiblioteket
kl. 12.15 – 13.30

Sted: Universitetsbiblioteket, Kjølv Egelands hus
Tid: Tirsdag 6. november, kl. 12.15 – 13.30

Tuva Fellman er i samtale med Velferdstingets Anne Marie Lund.
Tuva Fellman har ledet radioprogrammet Juntafil på P3 i mange år. I tillegg er hun utdannet sexolog. Hun elsker å prate om temaet og setter ord på følelsene med en morsom vri!
Ta med deg en venn, eller kom alene. Dette blir en morsom lunsjpause hvor du kan stille spørsmål og få svar.
Gratis kaffe til alle gjester.

Vi serverer kaffe og et interessant psykologisk tema, og du tar med matpakken din.

Mental matpakke er en pause i studiehverdagen. Vi i SiS helse inviterer en gjest, og du er velkommen til å lytte til – og hvis du vil, også delta i – samtalen. Vi serverer deg noe godt å tygge på – noe psykologisk lett fordøyelig. Ta med deg en venn, eller kom alene, og få med deg et spennende, aktuelt tema for deg som student.

Mental matpakke krever ingen påmelding, og avholdes flere ganger i semesteret, med forskjellig tema. Klikk her for å lese mer.

Ta ordet

Tid: Avholdes høsten 2018 i perioden 25.09-13.11.18. Kurset går over 7 tirsdager (25/9, 2/10, 16/10, 23/10, 30/10, 6/11 og 13/11) kl. 12:15-14:15 og du forplikter deg til å delta på samtlige.

Påmelding: Innen 10.09.18 på epost: psykolog@studentensbeste.no. Du vil bli innkalt til en kort forsamtale for å avklare om tilbudet er aktuelt.

Om kurset: Er du redd for å snakke i grupper, komme i fokus, ta ordet i forsamlinger, legge frem et arbeid eller holde et foredrag? Da er du én blant mange.
Noen er redde for å rødme, andre for å begynne å skjelve, svette eller stokke ordene – kort og godt for å dumme seg ut. I løpet av dette kurset får du gode tips, praktiske øvelser og hjemmeoppgaver, sånn at du blir tryggere i situasjoner hvor du må snakke foran flere mennesker. Kurset holdes av SiS-psykologene Susanna og Lars Sigve.