Kunne du tenke deg å få hjelp og input fra medstudenter og erfarne fagfolk til å mestre dine utfordringer?

Alle våre kurs- og gruppetilbud er gratis, og blir som hovedregel avholdt i stolpetimene (12.15 – 14.00) på tirsdager, hvis ikke annet er oppgitt. For spørsmål eller påmelding, ta kontakt.

Kurs og foredrag

Eksamens- og stressmestring

Tid og sted: Avholdes på forespørsel fra fakultet/utdanningsinstitusjon.

Åpent foredrag om eksamens- og stressmestring.

Her vil du få konkrete råd om hvordan du kan håndtere stress generelt, og særlig i forbindelse med eksamen. Benytt anledningen til å lære mer om hva som gjør deg stresset, og hva du kan gjøre med det.

Mental matpakke

Vi serverer kaffe og et interessant psykologisk tema, og du tar med matpakken din.

Mental matpakke er en pause i studiehverdagen. Vi i SiS helse inviterer en gjest, og du er velkommen til å lytte til – og hvis du vil, også delta i – samtalen. Vi serverer deg noe godt å tygge på – noe psykologisk lett fordøyelig. Ta med deg en venn, eller kom alene, og få med deg et spennende, aktuelt tema for deg som student.

Mental matpakke krever ingen påmelding, og avholdes flere ganger i semesteret, med forskjellig tema. Klikk her for å lese mer.

Mindfulness

Nytt kurs satt opp for våren. Oppstart 16. januar

Mye stress i hverdagen? Vansker med å balansere aktivitet og hvile? Anspent i kroppen? På dette kurset lærer du praktiske øvelser for å være mer tilstede i øyeblikket, noe som kan redusere stress, anspenthet, angst og depresjon.

Kurset går over 8 tirsdager og du forplikter deg til å delta på samtlige. Oppstart 16. januar. Kursledere er Lars Sigve Eide og Katrine Lea fra SiS psykologene, og det blir kalt inn til en forsamtale for vurdering om kurset egner seg for deg. Kurset blir avholdt på SiS sitt møterom i Kitty Kiellands hus (Rom nr kommer). Påmeldingsfrist 15. desember til psykolog@studentensbeste.no

Datoer for vår kurs:

Tirsdag 16. januar

Tirsdag 23. januar

Tirsdag 30. januar

Tirsdag 06. februar

Tirsdag 20. februar

Tirsdag 27. februar

Tirsdag 06.mars

Tirsdag 13. mars

Tørre ta ordet

Tid: Nytt kurs høst 2018

Påmelding: Åpner høst 2018

Om kurset

Er du redd for å snakke i grupper, komme i fokus, ta ordet i forsamlinger, legge frem et arbeid eller holde et foredrag? Da er du én blant mange.

Noen er redde for å rødme, andre for å begynne å skjelve, svette eller stokke ordene – kort og godt for å dumme seg ut. I løpet av dette kurset får du gode tips, praktiske øvelser og hjemmeoppgaver, sånn at du blir tryggere i situasjoner hvor du må snakke foran flere mennesker.

Kurset holdes av SiS-psykologene Janne og Kristine.