Koronasituasjonen påvirker helsetilbudet vårt. Dette kan vi hjelpe deg med nå:

Trenger du noen å snakke med?

Det er en uvanlig og merkelig hverdag for oss alle, for tiden. Kanskje spesielt for studenter som bor langt hjemmefra, og særlig for de med et begrenset nettverk i en fremmed by. Men også for studenter i hjemkommunen. Da kan det være godt å ha noen å snakke med.

Er du stresset, redd, eller lurer på noe? Da kan du enten:

  • Sende e-post til psykolog@studentensbeste.no. Ikke oppgi sensitiv informasjon, men oppgi kontaktinfo, så hører du fra oss.
  • Ta kontakt med psykologene på telefon 476 93 737 eller 476 93 739. Telefontjenesten er åpen mandag-fredag kl. 9-14. Hvis det er opptatt når du ringer, vil du bli ringt opp igjen.

Brukerne av våre individualtilbud skal ikke møte opp på campus. Vi tilbyr oppfølging på telefon eller video til allerede oppsatte avtaler, og til de som allerede har henvendt seg.

I samarbeid med Lifekeys psykologtjeneste gir vi også studenter gratis tilgang til et webinar hvor du kan lære å håndtere eventuelle bekymringer. Se vår facebook-side for mer informasjon.

Trenger du noen å snakke med på kveldstid eller i helgen? https://mentalhelse.no/fa-hjelp/hjelpetelefone / https://www.kirkens-sos.no/

Alle grupper og kurs er avlyst.

Assistert selvhjelp

SiS helse tilbyr veiledet selvhjelp for angst og depresjon over nett. Du kan lese mer om tilbudet her https://assistertselvhjelp.no

Helsestasjon

Helsesykepleier har kontaktet alle med positiv prøve, og tilbudet er nå stengt inntil videre.

Studenter spør

I Studenter spør kan du lese andres spørsmål omkring egen helse, samt stille dine egne om det er noe du lurer på. Tjenesten leveres av SiO.

Fagpersoner, som psykologer, rådgivere, leger, fysioterapeuter, tannleger og helsesykepleiere svarer på dine spørsmål. Klikk på bildet under for å starte.