Studietiden er spennende, men også krevende, og noen ganger kan tilværelsen bli vanskelig. Vi ønsker å hjelpe deg, sånn at du kan ta vare på din psykiske helse i en travel studiehverdag.

Bestille time hos psykolog

Ventetiden for time hos psykolog er vanligvis 4-6 uker. På grunn av redusert bemanning i forbindelse med nyansettelse, vil ventetiden være noe lenger frem til september.

FØR DU FORTSETTER: SiS helse er et supplement til det offentlige helsetilbudet, og vi prioriterer ikke behandling etter alvorlighetsgrad. Hvis du har alvorlige psykiske plager, eller behov for rask vurdering, bør du kontakte fastlegen. Klikk her for andre hjelpetilbud.

Bestill veiledet selvhjelp

SiS helse tilbyr veiledet selvhjelp for angst og depresjon over nett. Du kan lese mer om tilbudet her.

Ventetiden for dette tilbudet er kortere enn for å få vanlig time hos psykologen. For å benytte deg av tilbudet om veiledet selvhjelp, må du først gjennom en vurderingssamtale.

VIKTIG: På grunn av personsensitive opplysninger, kan vi ikke bruke e-post til å ta imot bestillinger.

Fyll ut skjemaet du vil bruke, legg det i en lukket konvolutt merket SiS helse – Psykologtjenesten, og lever den til SiS ekspedisjon i Kitty Kiellands hus på campus UiS, rett over gangen for SiS bok. Du kan også sende skjemaet som vanlig post til:

SiS
SiS helse – Psykologtjenesten
Postboks 8600
4036 Stavanger

Hvis du ikke har skriver tilgjengelig kan du få skjema og konvolutt ved å henvende deg i ekspedisjonen i Kitty Kiellands hus på campus UiS.

Har du praktiske spørsmål, spør chatboten vår, SiSsel (trykk på chatteboblen nederst i høyre hjørne).

Våre psykologer