Koronasituasjonen påvirker helsetilbudet vårt. Dette kan vi hjelpe deg med nå:

Trenger du noen å snakke med?

Det er en uvanlig og merkelig hverdag for oss alle, for tiden. Kanskje spesielt for studenter som bor langt hjemmefra, og særlig for de med et begrenset nettverk i en fremmed by. Men også for studenter i hjemkommunen. Da kan det være godt å ha noen å snakke med.

Er du stresset, redd, eller lurer på noe? Da kan du enten:

  • Sende e-post til psykolog@studentensbeste.no. Ikke oppgi sensitiv informasjon, men oppgi kontaktinfo, så hører du fra oss.
  • Ta kontakt med psykologene på telefon 476 93 737 eller 476 93 739. Telefontjenesten er åpen mandag-fredag kl. 9-14. Hvis det er opptatt når du ringer, vil du bli ringt opp igjen.

Brukerne av våre individualtilbud skal normalt ikke møte opp på campus – dette kun etter avtale. Vi tilbyr hovedsaklig oppfølging på telefon eller video.

Pr 27.04.20 har vi  igjen anledning til å ta imot et svært begrenset antall studenter til terapi ansikt-til-ansikt, sett at myndighetenes smittevernstiltak overholdes. De dette gjelder vil bli kontaktet av behandler i forkant av samtalen. For disse gjelder denne informasjonen om hvordan de skal forholde seg.

Trenger du noen å snakke med på kveldstid eller i helgen? https://mentalhelse.no/fa-hjelp/hjelpetelefone / https://www.kirkens-sos.no/

Alle grupper og kurs er avlyst.

Assistert selvhjelp

SiS helse tilbyr veiledet selvhjelp for angst og depresjon over nett. Det er i anledning Korona- situasjonen utarbeidet et eget gratis verktøy som du er velkommen til å prøve: https://assistertselvhjelp.no/korona

Helsestasjon

Helsesykepleier Kari har telefonvakt, og hjelper deg dersom du trenger samtale. Se mer om tilbudet her: Helsestasjon

Studenter spør

I Studenter spør kan du lese andres spørsmål omkring egen helse, samt stille dine egne om det er noe du lurer på. Tjenesten leveres av SiO.

Fagpersoner, som psykologer, rådgivere, leger, fysioterapeuter, tannleger og helsesykepleiere svarer på dine spørsmål. Klikk på bildet under for å starte.