Av og til kan en god samtale få oss til å rette ryggen og frigjøre krefter til å få gjort det vi må. Av og til kommer livet med uforutsette erfaringer som stjeler krefter.

Mitt navn er Leni Mæland. Den 15. april 2016 begynte jeg å arbeide som studentprest ved UiS. Jeg gleder meg til å bli kjent med studentmiljøene her. I starten vil jeg ha fokus på besøke ulike institutt og avdelinger, og være tilgjengelig for samtaler. Jeg kommer til å videreføre mye av det arbeidet som allerede er etablert. Alle er velkommen til å ta kontakt – uavhengig av religiøst ståsted.

Mandagsmessen og Coffee Around the World fortsetter som før.

Velkommen til arenaer for åpne fellesskap!

Kontakt

Leni Mæland, 2. etasje i Studentenes hus
51 83 23 88 / 930 18 722
Leni.meland@uis.no

Stillerom

Stillerom finner du i andre etasje i Arne Rettedals hus (V-212), og i Kjølv Egelands hus (C-122). Rommene er alltid åpne, og åpne for alle. Det kan være et tilfluktssted fra en hektisk hverdag, eller et rom for bønn, meditasjon og ettertanke.

Mandagsmessen

Hver mandag inviteres studenter til Mandagsmesse i rom KA S – 037 (ved Entusiasten kafe) i Kjell Arholms hus, kl. 11.45 – 12.05. Messen er en kort gudstjeneste med nattverd. Etterpå er det anledning til å bli igjen for å prate om det en måtte ha på hjertet.

Studentpresten er ansatt av Den norske kirke, men er til for alle – uansett hvilken tro du tilhører. Presten vil også kunne hjelpe deg med å finne en kontaktperson innen din tro, hvis du ønsker dette.

1