Av og til kan en god samtale få oss til å rette ryggen og frigjøre krefter til å få gjort det vi må. Av og til kommer livet med uforutsette erfaringer som stjeler krefter.

Studentpresten tilbud lavterskelsamtaler for studenter ved UiS, BI, Kunstskolen og VID. Du kan banke på kontordøra eller avtale tid på forhånd. Det er du som bestemmer hva vi skal snakke om.  Noen ganger kan det være noe alvorlig som har skjedd, andre ganger er det mer alminnelige utfordringer knyttet til studiehverdagen.

Studentpresten har taushetsplikt og lang erfaring som samtalepartner.

Velkommen til arenaer for åpne fellesskap!

Kontakt

Ta kontakt på SMS eller epost. Du trenger ikke skrive hva det gjelder, og du vil bli møtt med respekt uavhengig av livssyn.

Studentpresten er ansatt av Den norske kirke, men er til for alle – uansett hvilken tro du tilhører. Presten vil også kunne hjelpe deg med å finne en kontaktperson innen din tro, hvis du ønsker dette.

Leni Mæland
Kontor i 2. etasje i Studentenes hus/Tappetårnet – eller på studiestedet etter avtale
930 18 722
Leni.meland@uis.no

Facebook: Studentprest Stavanger

Stillerom

Stillerom finner du i andre etasje i Arne Rettedals hus (V-212), og i Kjølv Egelands hus (C-122). Rommene er alltid åpne, og åpne for alle. Det kan være et tilfluktssted fra en hektisk hverdag, eller et rom for bønn, meditasjon og ettertanke.

1