Fjorårets Fadder (2016) slo alle rekorder, og ble den største og mest programrike i UiS’ historie. Til sammen var 1400 faddere med på å ta imot 2800 nye studenter. Fadder har blitt en festival universitetet, og alle andre, har god grunn til å være stolt av.

Ricardo Núñes, nestleder og eventkoordinator for Fadder 2017, tok imot prisen. Ved siden av ham står Erling Nicolaisen, som representerer Shan Amin – en av de nominerte – og Nida Raji, som også var nominert.

Juryen, som består av representanter fra SiS, UiS, StOr og studentpresten, har lagt vekt på evnen til å skape begeistring gjennom å legge til rette for et mangfold av aktiviteter, i tillegg til den positive utviklingen Fadder har hatt de siste årene. De har også sett på evnen festivalen har til å få store deler av studentmiljøet engasjert.

Vi gratulerer!

De andre nominerte var:

Ion Racing
Nominert for sin solide innsats i å engasjere ingeniørstudenter i sin forening. De har i 2016 kvalifisert seg til den mest prestisjefylte ingeniørkonkurransen i verden: Formula Student Germany.

Nida Raji
Needa kom til Stavanger i august 2016, og er allerede engasjert i flere studentorganisasjoner. Blant disse er Coffee Around the world, Naturvernstudentene og Folken. 46 studenter nominerte henne til prisen, og mener at hun er et godt eksempel i å engasjere seg – ikke bare for internasjonale studenter, men for alle studentene ved UiS.

Shan Amin
Shan er initiativtakeren til “den grønne bevegelsen” ved UiS. Han startet EnviromentalList, og har fått en rekke studenter til å engasjere seg i Naturvernstudentene, Spire og miljøpolitikk.

UiSI
UiSI er studentenes eget idrettslag. De vektlegger bredde, og har tilbud i over 20 ulike grener. Bak all tilbudene ligger et stort organisatorisk arbeid. Ikke alltid like synlig, men av stor betydning for de mange som er med.