Syns du det er kjipt å betale i dyre dommer for å gå til tannlegen? Det syns vi også. Derfor tar vi halve regningen!

 

SiS samarbeider med fem tannlegekontor (se listen nederst på siden). Går du til ett av disse, betaler vi opptil 50 prosent av behandlingsutgiftene, inntil kr. 10.000,- per studieår per student. Ordningen kan brukes av studenter som har betalt semesteravgift til SiS i perioden behandlingen finner sted. Den gjelder studenter ved UiS, VID Sandnes, VID Stavanger, BI Stavanger, Kunstskolen i Rogaland og Noroff fagskole.

Les dette før du bestiller time:

  • Ordningen gjelder kun hos de tannlegekontorene SiS til enhver tid har avtale med. Listen finner du nederst på siden.
  • Husk at du må opplyse om at du er student når du bestiller. Du må ta med studentbeviset ditt når du går til behandling.
  • SiS dekker ikke kostnader til kosmetisk behandling.
  • Hvis hele eller deler av behandlingskostnaden dekkes av Helfo, forsikring, NAV, kommune eller andre, bortfaller støtten fra SiS.
  • Studieåret går fra 15. august til 1. juli. For å få støtte til behandling utenom studieåret (i sommerferien), må du ha betalt semesteravgift for både vår og høst.

Du trenger ikke å sende inn søknad om støtte – alt foregår hos tannlegen. Du betaler 50 prosent av regningen, og mer trenger du ikke å tenke på!

Hvis du fyller 19 eller 20 år i behandlingsåret, kan du også benytte deg av offentlige tannklinikker, og kun betale 25% av taksten fastsatt av Helse- og omsorgsdepartementet. Du finner oversikt over klinikker og takster hos Tannhelse Rogaland (merk at dette ikke har noe med SiS sitt tilbud å gjøre – dette er en ordning fra det offentlige helsevesenet).

SiS samarbeider med tannlegene under.

Heilotannlegene

Sandnes

Vi har lang klinisk erfaring, og tilbyr alle former for tannbehandling, i samarbeid med lokale spesialister. Det er trygt å gå til oss, og vi strekker oss langt for å gjøre ditt besøk til en god opplevelse. Vi har lang erfaring med engstelige pasienter.

Nettside / Prisliste (PDF)

Omega Dental

Stavanger

Tannlege og tannpleier med lang fartstid. God tannlegebehandling til konkurransedyktige priser. Vi har godt samarbeid med lokale spesialister i alle aktuelle fagområder, og henviser ved behov. Har du tannlegeskrekk vet vi akkurat hvordan vi skal hjelpe deg.

Nettside / Prisliste (PDF)

Oris Dental Madla / Hinna Park

Stavanger

Tilbyr alt innen moderne tannbehandling. Vårt mål er å bidra til at våre kunder har god tannhelse, også de som er redde for å gå til tannlegen. Vi har faglig oppdatert tannhelsepersonell, moderne fasiliteter og utstyr. Spesialkompetanse innen odontofobi (tannlegeskrekk).

Nettside Madla / Nettside Hinna Park / Prisliste (lik for begge kontorer, PDF)

Tannlegesenteret Løkkeveien v/ Fredrik Kjellevold

Stavanger

Hos oss kan du få utført det meste innen moderne tannbehandling, med moderne utstyr, til konkurransedyktig pris. Vårt mål er å gi best mulig tannhelse, samt tilpasse behandlingen til dine ønsker, behov og din økonomi. Vi har fokus på at du skal få en smertefri og positiv opplevelse.

Nettside / Prisliste (PDF)

Tannlegeteamet

Stavanger

Vi holder til i store, lyse lokaler i Saxemarka, og utfører alle typer tannbehandling. Vi setter pasienten i sentrum! Du forholder deg til én tannlege gjennom hele behandlingsprosessen. Håper vi kan være til hjelp i med din tannbehandling!

Nettside / Prisliste (PDF)