Syns du det er kjipt å betale i dyre dommer for å gå til tannlegen? Det syns vi også. Derfor tar vi halve regningen!

 

SiS samarbeider med fem tannlegekontor (se listen nederst på siden). Går du til ett av disse, betaler vi 50 prosent av behandlingsutgiftene, inntil kr. 10.000,- per studieår per student. Ordningen kan brukes av studenter som har betalt semesteravgift til SiS i perioden behandlingen finner sted. Den gjelder studenter ved UiS, VID Sandnes, VID Stavanger, BI Stavanger, Kunstskolen i Rogaland og Noroff fagskole.

Les dette før du bestiller time:

  • Ordningen gjelder kun hos de tannlegekontorene SiS til enhver tid har avtale med, i deres åpningstider. Listen finner du nederst på siden.
  • Husk at du må opplyse om at du er student når du bestiller. Du må ta med studentbeviset ditt når du går til behandling.
  • SiS dekker ikke kostnader til kosmetisk behandling.
  • Hvis hele eller deler av behandlingskostnaden dekkes av Helfo, forsikring, NAV, kommune eller andre, bortfaller støtten fra SiS. Dette gjelder for eksempel ved fjerning av visdomstenner og andre kirurgiske inngrep.
  • For behandling frem til 1. februar, må du ta med kvittering for betalt semesteravgift for høstsemesteret. For behandling etter 1. februar, må du ha med kvittering for betalt semesteravgift for vårsemesteret.
  • Studieåret går fra 15. august til 1. juli. For å få støtte til behandling i sommerferien, må du ha betalt semesteravgift for vår og kunne fremvise bekreftelse på studierett for høstsemesteret.

Du trenger ikke å sende inn søknad om støtte – alt foregår hos tannlegen. Du betaler 50 prosent av regningen, og mer trenger du ikke å tenke på!

Hvis du fyller 19 eller 20 år i behandlingsåret, kan du også benytte deg av offentlige tannklinikker, og kun betale 25% av taksten fastsatt av Helse- og omsorgsdepartementet. Du finner oversikt over klinikker og takster hos Tannhelse Rogaland (merk at dette ikke har noe med SiS sitt tilbud å gjøre – dette er en ordning fra det offentlige helsevesenet).

SiS samarbeider med tannlegene under.

Heilotannlegene

Sandnes

Vi har lang klinisk erfaring, og tilbyr alle former for tannbehandling, i samarbeid med lokale spesialister. Det er trygt å gå til oss, og vi strekker oss langt for å gjøre ditt besøk til en god opplevelse. Vi har lang erfaring med engstelige pasienter.

Nettside / Prisliste (PDF)

Anne Blomgren Grindheim hos Hillevågstannlegene

Stavanger

Klinikken holder til sentralt i Hillevåg, med både busstopp og parkering rett utenfor. Vi har god erfaring med pasienter med tannlegeskrekk, og konkurransedyktige priser. Vi tar alltid hensyn til dine meninger og din økonomi, og samarbeider tett med spesialister i alle disipliner ved behov.

Telefon 51 82 72 72 / Prisliste (PDF)

Omega Dental

Stavanger

Tannlege og tannpleier med lang fartstid. God tannlegebehandling til konkurransedyktige priser. Vi har godt samarbeid med lokale spesialister i alle aktuelle fagområder, og henviser ved behov. Har du tannlegeskrekk vet vi akkurat hvordan vi skal hjelpe deg.

Nettside / Prisliste (PDF)

Oris Dental Hinna Park / Løkkeveien / Madla

Stavanger

Tilbyr alt innen moderne tannbehandling. Vårt mål er å bidra til at våre kunder har god tannhelse, også de som er redde for å gå til tannlegen. Vi har faglig oppdatert tannhelsepersonell, moderne fasiliteter og utstyr. Spesialkompetanse innen odontofobi (tannlegeskrekk).

Nettside / Prisliste (PDF)

Tannlegeteamet

Stavanger

Vi holder til i store, lyse lokaler i Saxemarka, og utfører alle typer tannbehandling. Vi setter pasienten i sentrum! Du forholder deg til én tannlege gjennom hele behandlingsprosessen. Håper vi kan være til hjelp i med din tannbehandling!

Nettside / Prisliste (PDF)